Kausityöt tuotannossa 2020 Lumon Oy:n Kouvolan tehtaat


Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 138 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?


Haemme nyt kausityöntekijöitä Lumon Oy:n Kouvolan tehtaalle


Tehtävän kuvaus

Tarvitsemme kausityöntekijöitä tuotannon, logistiikan ja kunnossapidon eri tehtäviin Lumonin Kouvolan tehtaalle -yhteensä jopa yli 50 henkilöä! Työt ovat määräaikaisia ja alkavat huhti-kesäkuussa ja ovat kestoltaan noin 5-9kk. Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työt soveltuvat sekä naisille että miehille. 

Mitä odotamme sinulta?

  • 18 vuoden ikää
  • Reipasta asennetta ja halua oppia uutta
  • Näppäräsormisuutta sekä tarkkaa työotetta
  • Vastuuntuntoa ja turvallisten työtapojen noudattamista
  • Valmiutta vuorotyöhön (2- ja/tai 3 vuorotyöt)
  • Sujuvaa suomen kieltä
  • Kokemus teollisuudesta tai rakentamisesta katsotaan eduksi
  • Logistiikan tehtävissä trukilla ajotaito ja alan kokemus ovat eduksi
  • Kunnossapidon tehtäviin tarvitset koneasentajan tai sähkö-ja automaatioasentajan taitoja
  • Valmiutta työskennellä marraskuulle saakka

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi. Hakuaika 3.2-19.4., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja haastattelut alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä. Kannattaa siis hakea heti!

Lisätiedot:

Tehdaspäällikkö Mika Varjovirta p.040-1458931

Tuotantopäällikkö (profiili) Tuomas Vihertö, p. 0400 757 818 

Tuotantopäällikkö (kokoonpano) Jarmo Rissanen p.040-7605796

Logistiikkapäällikkö Jani Reijonen p.040-4859119Hakuaika alkaa: 03.02.2020 09:00Hakuaika päättyy: 19.04.2020 20:00